Η εταιρεία

Αφοσιωμένοι
στο σεβασμό
της θάλασσας και
του πλούτου της
και στην εκτροφή
θρεπτικών ψαριών
στην Ελλάδα.

view of the fish farm from above

Η οικογένεια Πιτάκα μετά από 20ετή εμπειρία στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας, έχοντας απασχοληθεί σε διευθυντικές θέσεις αλλά και ως βασικοί μέτοχοι  και ιδρυτές στη Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ, προχώρησε το 2012 στην ίδρυση της Mare Magnum S.A. Όραμά μας είναι η παραγωγή βιώσιμων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα και η διανομη αυτών σε όλες τις αγορές ανα τον κοσμο. Πάντα με σεβασμό και αγάπη για το περιβάλλον.

Μέχρι το τέλος του 2021 η εταιρεία θα λειτουργεί 5 μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας, ένα εργοστάσιο επεξεργασίας , δύο συσκευαστήρια και δύο κέντρα διανομής.

A person holding a fresh, farmed greek red porgy fish

Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι πίσω από τη Mare Magnum διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας αλλά και μεγάλη αγάπη για το θαλάσσιο περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα του. Οι κοινές μας αξίες για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της υψηλού επιπέδου ιχθυοπαραγωγικής διαδικασίας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Οι εγκαταστάσεις μας

Έχουμε δημιουργήσει μια αλυσίδα παραγωγής και διανομής που εκτείνεται σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, ημειρωτικής ή νησιωτικής. Αυτό μας επιτρέπει να εγγυόμαστε για την ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων μας. Δείτε στο χάρτη όλα τα σημεία των εγκαταστάσεων μας. 

mare_magnum_about_map