Ποιότητα

Προτεραιότητα μας
η ποιότητα
των ελληνικών
ψαριών μας!

a fisherman looking after the fish farm

Τα ψάρια μας μεγαλώνουν στα πεντακάθαρα Ελληνικά νερά και παρακολουθούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της Mare Magnum. Η άριστη διαβίωση των ψαριών και η υψηλή ποιότητα είναι πάντα το πρωταρχικό μας μέλημα, γι΄αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε αποκλειστικά μη γενετικά τροποποιημένες τροφές κατά τη διαδικασία της πάχυνσης. Ακολουθούνται όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και οδηγίες ιχθυο παραγωγικής διαδικασίας και με τον τρόπο αυτό είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών!

Όταν πρόκειται για τη διασφάλιση της ποιότητας, ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια είναι υψίστης σημασίας. Για το λόγο αυτό, ακολουθούμε τις ακόλουθες διαδικασίες:

a scientist running tests at the lab

Ιχνηλασιμότητα

Η υψηλού επιπέδου ιχνηλασιμότητα μας καθιστά ικανούς να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας. Αποτελεί το εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από τα αυγά μέχρι το κάθε ένα τελικό προϊόν που διανέμεται στην αγορά. Η ιχνηλασιμότητα είναι προϋπόθεση για τη ελεγχόμενη υψηλών προδιαγραφών παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας. Καλύτερος ποιοτικός έλεγχος, αποτελεσματικότερη παραγωγική διαδικασία, περισσότεροι ικανοποιημένοι πελάτες.